De praktijk

Over Melius Psychologen

Deskundig, flexibel, persoonlijke aanpak

Jij bent niet los te denken van de mensen om je heen. Ieder mens ontwikkelt zich in relaties met anderen. En in deze wisselwerking ontstaan patronen. Om verder te komen, is het dus belangrijk om oog te hebben voor hoe je met anderen in contact bent. Dát is het uitgangspunt van onze praktijk.

Onze kracht zit in onze kleinschaligheid, professionaliteit en klantgerichtheid. Dat levert je voordelen op.

Zó profiteer je van onze insteek

Flexibiliteit

Wij luisteren naar wat je écht nodig hebt. Daar passen we onze behandeling op aan. Praktisch gezien betekent dat bijvoorbeeld dat je kunt profiteren van een mix van behandelmethodes, bijvoorbeeld door een parallel traject te kiezen van psychologische behandeling gecombineerd met systeemtherapie (relatietherapie of gezinstherapie).

Jíj bepaalt

Jíj bent de regievoerder van je ontwikkelproces. Dat is ons streefpunt. De belangrijkste lijnen van je behandeling stippel je daarom samen met je vaste behandelaar of therapeut uit. En die behandelaar of therapeut kies je bovendien zelf. Gedurende het traject is jouw hulpvraag leidend.

Wij luisteren naar jou

Als het gaat om je hulp- en leervragen. Maar ook wat betreft het grotere plaatje. Wij gaan daarom regelmatig na wat je van de behandeling vindt. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening op het hoogste niveau te houden.