Banner-privacy

Eke Petter

GZ-psycholoog

Misschien ben je vaak bang, pieker je veel, voel je je somber, ben je snel boos, heb je weinig vrienden, of zit je om een andere reden niet lekker in je vel. Wat er ook speelt, dapper dat je de stap hebt gezet om hulp te zoeken! 
In de behandeling wil ik jou graag een veilige plek bieden, waar je je gehoord, begrepen en gesteund voelt. Ik vind het belangrijk om jou en je gezin zonder oordeel en met respect te benaderen. Je zult merken dat ik rustig, vriendelijk en betrokken ben. Soms zal ik confronterend zijn of daag ik uit als dat nodig is. Ook zet ik waar dat kan en past graag wat humor en luchtigheid in.
Samen zullen we puzzelen naar hoe we je gedrag beter kunnen begrijpen, waarbij we natuurlijk ook aandacht hebben voor jouw sterke kanten. Vanuit daar gaan we, met de mensen om jou heen die belangrijk voor je zijn, op zoek naar hoe jij je weer fijner kunt gaan voelen en werken we aan dat wat jij wil veranderen. Dit kan bijvoorbeeld door met elkaar te praten, te spelen of door oefeningen te doen – net wat bij jou past en waarvan we samen denken dat het jou verder kan helpen. 

In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn man en twee zoons, sport ik, of zit ik met een boek of leuke serie op de bank.


Opleidingen en werkervaring

• Opleiding tot basispsycholoog (Radboud Universiteit Nijmegen)
• Opleiding tot gz-psycholoog (SPON, Radboud Universiteit Nijmegen)
• EMDR-basisopleiding (EMDR Kind en Jeugd)
• ACT4life / Act4kids – basisopleiding
• ADOS-2 basistraining (Accare)
• Cursus ‘Schematherapie Basis voor Adolescenten’ (Van Genderen B.V.)
• Sinds 2008 werkzaam in de GGZ, zowel in de SGGZ als BGGZ

Registratie

BIG-registratie gz-psycholoog (nummer 19915373425)

Aanmelden bij Praktijk Relou?

Vul dan ons contactformulier in